Informatie voor merken en fabrikanten

Marketingmiddel en overstock oplossing

Secretbox.com is dé online marketingtool voor merkfabrikanten in Europa. Secretbox.com zorgt voor een positieve merkbeleving onder bestaande en potentiële klanten. We willen onze klanten stimuleren om meer producten van jullie merk te kopen en bij voorkeur via het reguliere verkoopkanaal. Een Secretbox ontvangen is een echte verrassing en geeft een positieve impuls op de verkopen.

Iedereen wordt blij van een verrassing en wij spelen juist daarop in. Secretbox.com brengt op dat surprise-moment jullie merk onder de aandacht. Van wokpan tot elektrische tandenborstel, van gin tonic glas tot koptelefoon en van plaid tot contact grill, zolang het maar in onze 45 liter “unbreakable” Curver opbergbox past. Wij willen mensen echt blij maken als zij jullie merkproduct in handen krijgen.

Samenwerkingen
Honderdduizend Secretboxen vinden ieder jaar hun weg naar klanten in Europa. Verrassen kunnen we niet alleen en daarom bespreken we graag met merkfabrikanten de verschillende mogelijkheden die we bieden om partner te worden. We hebben de mogelijkheid om nieuwe producten onder de aandacht te brengen, productreviews te krijgen en bovenal is Secretbox.com een goede oplossing voor end-of-life artikelen of om overstock producten in de markt te zetten.

Onze missie
Mensen en bedrijven verrassen met gave merkartikelen. Secretbox.com is onderdeel van 4online group en bij 4online willen we de overstock problemen van merkfabrikanten oplossen. Dit kan via Secretbox.com, maar binnen de groep zijn meerdere (online en offline) oplossingen mogelijk.

Contact
Wil je kennis met ons maken om te bespreken of we je voorraad kunnen opkopen of een product kunnen promoten? Wij zijn vaak aanwezig of vertegenwoordigd op beurzen in Europa. We maken graag een persoonlijke afspraak of organiseren een conference call.

We maken graag een persoonlijke afspraak of organiseren een conference call.

Contactpersoon

Merk

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht / Opmerking

Inschrijven Nieuwsbrief