De mooiste merken voor spotprijzen

SecretChristmasbox, het leukste Kerstpakket om te krijgen!

Een kerstpakket voor alle medewerkers met merkartikelen en eventueel aangevuld met allemaal verschillende foodartikelen? We maken een Secretbox helemaal op maat en jullie bepalen als werkgever zelf de inhoud.

Met de SecretChristmasbox onderscheiden we ons van alle andere kerstpakket leveranciers in Nederland. Wat ons bijzonder maakt is dat we grote aantallen merkartikelen zelf op voorraad hebben en deze grootschalig tegen zeer gunstige prijzen hebben ingekocht. Dit is dan ook echt de kracht van SecretChristmasbox. Een Kerstpakket van ons vertegenwoordigd als snel een waarde van ver boven de honderd euro, terwijl er slecht 35 tot 50 euro voor wordt betaald. Door één of meer van deze producten te combineren met bekende en smaakvolle lekkernijen creëren we de mooiste traditionele kerstpakketten.

Maatwerk

Alle wensen waaronder ook de logistieke eisen zijn voor ons handvatten om een kerstpakket samen te stellen die past bij jullie organisatie. Wij zorgen dat de medewerkers de waardering krijgen die jullie ze willen geven!

Voor foodartikelen werken we met zorgvuldig geselecteerde partners uit de branche en we durven wel te stellen dat we ieder foodproduct kunnen aanbieden. In onze showroom in Tilburg staat ook een groot gedeelte van het food assortiment gepresenteerd.

Kennismakingsgesprek

Graag maken we een eerste afspraak bij jullie op kantoor of bij ons in Tilburg. Vul de contactgegevens hier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Plan hier uw showroom afspraak in

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht / Opmerking

Inschrijven Nieuwsbrief