4online group

Van welk bedrijf is Secretbox.com?

Secretbox.com is één van de platformen van 4online group. Bij de Kamer van Koophandel vind je ons terug onder de naam 4online bv.  We zijn gevestigd in het centrum van Tilburg vlakbij de Korte Heuvel. We zitten in een gaaf oud en recent verbouwd pand samen met ons moederbedrijf en andere zusterondernemingen zoals Qlubhouse en LaQlub.

4online houdt zich primair bezig met online verkoop van verschillende merkartikelen. De naam zegt het eigenlijk al. We kopen grote volumes merkproducten  in en verkopen deze op verschillende manieren. Eén daarvan (en meteen de leukste) is Secretbox.com.

Binnen onze groep werken meer dan 25 medewerkers. Veelal jonge hands-on collega’s waarvan een deel zelfs als stagiair is begonnen. Wij vinden ondernemerschap erg belangrijk en daarnaast is de sfeer informeel, internationaal, sportief, gericht op verbinden en je vindt een behoorlijke dosis Brabantse gezelligheid bij ons terug. We houden ook van een goede borrel en erg lekker eten.

Wil je met ons in contact komen om een product te verkopen, om stage te lopen of voor ons te werken of heb je een probleem waar wij je mee kunnen helpen, laat het weten. Heb je iets anders dat je met ons wilt delen, neem gerust contact op. Dit kan het makkelijkst via het contactformulier op de website.

Inschrijven Nieuwsbrief